Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

madonna från Falköping



det sista jag ser av henne är hennes röda skor
det är sommar avslutning och början har jag ansträngt mig tillräckligt förstorar jag händelser min egen betydelse?

vi möts en stressig lunch på stans pizzeria ett avvaktande stillastående ögonblick sedan en hälsning vi är ju vuxna nu
det här är min son säger du skjuter sonen framför dig som en mogenhetsexamen

jag måste gå säger du du har röda skor märker jag men inte samma
det är ett harmoniskt avsked




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-03-02 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP