Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sly


Inte en böna


Den som bara äter grönt
och ratar djur
hatar kor

den har inte fattat galoppen

Ta bort djuren
och den dyrbara odlingsmarken
växer igen

sedan frodas sly

Sly är inte gott att äta
bönor smakar bättre
vitkål lök och dill

För att det ska växa
krävs att någon betar
skiter likaså

Det är sant som någon sa:
Inte en böna

utan en ko




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 00:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
de som bara äter frukt och grönt utvecklar en form av tjocktarms- och levercancer, jag vet 2 personer som nu efter ett år av denna diet har 30 cm av stor tjocktarmssnitt och den andra cancerformen dör vid 30 års ålder.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP