Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(. ..att kunna använda sig av livets"restprodukter"på rätt sätt?)


*Elementärt?*




När skit kommer
ut
blir det till gödsel

Och näring till den
skönaste av en väl-
doftande blomma


Så ingenting är för
det mesta förgäves?












Övriga genrer (Aforism) av Sefarge VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-04 14:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag säger bara en sak N2.
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP