Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtema: kontrollförlust

På väg till krogen för att möta en polare.
Skulle köpa snus innan. I affären kunde jag inte genomföra köpet då jag inte visste vad jag skulle ha. Plötsligt satt jag i en taxi.
Oklart varför, oklar destination.

Satt i taxibilen på en parkeringsplats med tickande taxameter, oklart varför. Kunde inte betala med kortet då jag helt glömt koden. Tusenlapparna drog iväg utan att jag kunde göra nåt åt det.

Det var inte svårt att tolka drömmen.
Obehaget av oförklarlig kontrollförlust.




Prosa av rostspik VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-05 10:52



Bookmark and Share


  Snödis VIP
Har ibland drömmar om att jag blir presenterad för en grupp människor och presentatören säger att jag ska göra det ena eller det andra. När jag vaknar kommer jag sällan ihåg vad det var jag var tänkt att göra men i drömmen vet jag att det är något jag är totalt oförmögen till. Handlar väl också delvis om kontroll och kanske prestation.
2024-03-07

  Larz Gustafsson VIP
För mig blev det där verklighet. Sextusen i utgifter inom loppet av bara några få dagar.
2024-03-05

  kriya
Skulle tolka: för fäst vid matrix
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP