Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstätning



Sexuellt övergrepp är en av orsakerna till människors övervikt.

Att tröstäta sig igenom minnen och känslor som kanske för första gången väckts i en terapi är väldigt mänskligt och kan, som alkoholen, trösta eller lägga locket på för tillfället men missbruk är missbruk och trösten blir till kilon och alkoholen blir till galenskaper.

Det är så lätt att byta ut sin hemska barndom till ett nytt, skitjobbigt livsproblem och ingen ska få veta nåt om rockaden.

Ge upp stoltheten och skammen och låt partiet sluta i remi.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-05 13:55



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Kloka och tänkvärda ord.

Hade vissa ätstörningar när jag var mellan 17 och 19 år. Försvann när jag blev ännu olyckligare. Ätstörning kräver nämligen en del energi och kontroll. Mår du riktigt uselt psykiskt orkar du inte hålla på med sådant.

Hormoner spökade nog i mitt fall också. Löptränade intensivt i perioder. Blev sedan helt blasé.
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP