Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är kanske inte några större fel på Gud, Allah eller humanismen, men det har blivit brutalt på jorden


Min livsfilosofiska dikt.

Min livsfilosofiska dikt, 2024-03-05.

Skapelsen skedde med Big Bang.
Det blev en världsrymd med elementarpartiklar,
gravitation och ljushastigheten.
Nu finns det någonting att tillbe,
att vi är del av verkligheten.
Jag tillber varken Gud, Allah eller humanismen,
utan bara verkligheten,
som den utvecklats i världsalltet,
och som livet utvecklats på jorden.
Värna livet på jorden.




Fri vers av Staffan Uhlén
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-05 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Uhlén
Staffan Uhlén