Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(en liten hyllning till blötdjuret Helix pomatia som nu sover oanträffbar i sitt skal nånstans i väntan på uppvaknandet i tider som bättre passar dess förutsättningar(om man ej vill köpa dem insmorda o djupfrysta från någon affär?)


*De olika viljornas enträgna energi*



Släpkrafter- som drar
Rollatoren över torget

Eller traktorharven
i den feta leråkern

Även Vinbergssnäckan
använder sig därav

Passar på att äta av
sallads-landet i den
fuktigt svala natten

Samt även ge o ta emot
en kärleks kalk-pil från
en ny-upptäckt partner

Vid solens första strålar
påminner bara ett glitt-
rigt intorkat slem-spår

Vad en liten varelse
med släp-kraft även
kan förmå sig att ta
sig för här i livet. ..











Fri vers av Sefarge VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-06 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP