Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sparas till sist


Det bästa


Väntan
är en fin sak
Längtan dess bundsförvant

Den vackraste pralinen i asken
den bästa låten
den dyraste matbiten på tallriken
det största paketet

sparas till sist

Våren
så efterlängtad
som något jag har saknat

Den bästa årstiden -
så kom du till sist

likt en sparad pralin
















Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-03-07 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP