Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sådant jag ser



Smulor på ett säte

Här har det levts

Spår av en människa
Kan skönjas

En själ jag inte känt

vidrört eller nuddat

blir jag medveten om
Påverkad av

Fundersam över

honom / henne där,
den okände,
som satte sin prägel
På sätet framför mig

Smulorna gjorde intryck

Fördomar & tankar väcktes.
Vem det var förblir en hemlighet

Det får jag aldrig veta

Förmodligen en slarver med aptit på livet

En livsnjutare som avnjöt sin frukost i farten
Och inte var så noga.

Spekulationer

Observationer

Ren nonsens och där glömdes det bort








Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-07 10:22



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Önskar mig en uppföljande text om livsnjutaren på bussen :-)
2024-03-08

  BenGust VIP
Smulor ur ett liv på ett säte.
Intressant perspektiv.
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP