Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ditt fönster och småler

Kärleksglupsk, ej introvert
Nu är det vår och jag alert
Lockar hanar med bröst och stjärt

Vid ditt fönster rent konkret
Varken mager eller fet
Vill så gärna vara het!

Det är normalt att vid denna tid
ge tuppen rätt och bättre glid
- Småler lätt för jag blev gravid




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lilla vän
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-08 01:46



Bookmark and Share


    Titin
:)
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän