Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett sätt



Freden i Ukraina kan komma att ligga
hos den ryska kvinnans vägran att knulla.

Putin vill att hon föder minst åtta barn.

Om inga nya och fler soldater produceras i de ryska
sängkamrarna kan Ryssland komma att se sig
nöjd och tvungen att hissa vit flagg.

Det tar förstås några år innan de som ännu
väntar på att dö på fronten verkligen har dött
och låtit Putin hamna i limbo.

Men om kvinnorna redan nu går i kärleksstrejk
så är det att dra sitt strå till den stinkande stacken.

Risken finns tyvärr att hemma-våldtäkterna ökar
men strejken kan också komma att orsak en
mass-depression hos gemene ryss och det vore
också ett bra vapen för fred. En deprimerad soldat
är en dålig och oberäknelig soldat som snart skulle
få avpolletterad.

Som stödet till Ukraina ser ut nu måste man jobba på lång sikt
och se att risken är uppenbar att kriget drar ut på tiden...
kanske i decennier. Tänk på det 30-åriga kriget ! Eller det
hundraåriga, 1337-1453, mellan England och Frankrike.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-08 14:17



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kärleksstrejk är ett klassiskt sätt att förhindra krig (Lysistrate).
2024-03-09

  Åsa Henriksson VIP
Även kvinnorna är svaga i köttet. Så preventivmedel funkar nog bäst. Då behöver de inte vägra männen något.
2024-03-08

  alicja lappalainen VIP
Lysistrate
Pjäs av Aristofanes 411 f.Kr

2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP