Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internationella kvinnodagen

Pussy Riot i Ryssland
som står upp mot Putins
fyrkantiga Puttediktatur

Kvinnorna i Iran,
de som sköts av
säkerhetstjänsten
för att de bar slöja
på fel sätt, och hur
ser livet ut för
kvinnorna
i Sudan?

här hemma i
Sverige, där det
finns kvinnor som
förföljs av slående
kräk till "män"

nog finns det fog
för en internationell
kvinnodag

men tror inte
den var tänkt för
pannluggar från
medelklassen som
ondgör sig över
bristen på kvinnlig
representation i
Jan Lööfs böcker;
denna akademiska
tendens att leta
förtryck i en
kaffekopp.




Fri vers av rostspik VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-08 15:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar kvinnodagen.
2024-04-10

    Julia Engström VIP
Bra!
2024-03-09

  Skatflickan VIP
alla dagar ska vara lika mycket kvinnans som mannens. Rättigheter och skyldigheter ska gälla människan.
2024-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Krossa feminismen!

2024-03-08

    tramp
Bra text.

Låt oss hylla alla världens kvinnor.
2024-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Pussy Riot är slödder och hädare. Vidriga typer.

Jan Lööf är kung!
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP