Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det jag just skulle berätta


Takfläkten


Ögonen mot mig
Leendet
Hur har du haft det senaste tiden?

Jo, det är så att
förra veckan när jag var på väg att...

Nacken mot mig

Det jag just var i färd
med att berätta

singlade upp
i takfläkten





Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-09 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP