Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådant jag ser, del 2 - livsnjutaren



22 år
stress.
sen till möte
Chefen väntar
Ingen tid
ingen frukost
wienerbröd & baguette på Pressbyrån
Tåget fortfarande still

Än finns det hopp
Slukar bröd
podd i öronen
Tankar i huvudet

Framtiden på spel
”It’s now or never”
Inte förberedd
Det får bära eller brista
Tärningen är kastad




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-09 11:28



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Bra gjort :-) Modern livsnjutare...
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP