Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


åttahundra


Blundra


Att
räkna till hundra
såklart ni får undra
kan det vara värt
att beundra

Dock
kan jag ej blundra
för denna min fundra
mitt ansikte
börjar att mundra

Ty
där på en tundra
med inget att plundra
jag skriver min dikt

Åttahundra




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-12 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP