Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


brunnen

brunnen som katten
störtar ner i

har den funnits

kanske om
man har
sans och fantasi




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-12 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP