Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extatiskt minne



Tanken på henne får blodet att rusa
han ser hennes bak
bakifrån
gunga från sida till sida
rycka
dra iväg
skjuta tillbaka
krumbukta sig
det är så vackert
hur hon än vrider och vänder sin stjärt
är han kvar
långt och djupt inne i hennes våtaste mörker
tryggt
skönt
underbart
explosivt
som en störtvåg
kommer bägge två
han en gång
hon gång efter gång




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-12 16:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om outsinligt ämne.
2024-03-13

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha...TACK !
2024-03-12

  Åsa Henriksson VIP
Är detta första tecknet på uppflammande vårkänslor kanske?
Avstår från mer djupgående analys.

Riktigt snyggt skrivet, men jag törs nog inte bokmärka denna.
2024-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP