Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


steppa upp


Så fult här


jag är ledsen
men här är det fult

grått och trist
grus och skräp

stora oanvända asfaltytor
sönderkörda gräsmattor

igenbommade fabrikslokaler
grådaskiga bostadshus

betong och damm
damm och skräp

det enda som lyser upp lite
är Centralstation
med lite rött i fönsterbågarna

i övrigt
är det nog den fulaste stad
jag sett på länge

Jag är ledsen Norrköping -
men nu är det dags

att steppa upp!




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-12 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP