Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges bebis-du är!




Med några rester
Kvar inom dig

Ända tills du dör

Utan att du det
kunnat undvika

På gott och ont

För bebisar är vi
nog,alla på nåt sätt.

Fastän vi än olika
Titlar och öden på
och inom oss bär. ..


Tralla,lala,falleralla!
Bääbääli bää bäbis!

;)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-13 14:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så länge man kan ha barnasinnet kvar kan man vara lugn.
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP