Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den väntande, klagande människan




Det är hon
vars drömmar om kärlek
till sist handlar om drömmar om kärlek
som slår knut på sig själv
inuti en låda
den själv spikat ihop
av osynligt
ogenomträngligt material
inifrån
med bara rädslan som verktyg
utan lås
och hoppas på
att bli upptäckt
för hon är så missförstådd
och hon längtar så
efter nya drömmar om kärlek
att välja bort
mer och mer
för varje ny dröm
tills drömmen
löser upp knuten
och hon går upp
i kväve.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-14 09:20



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Dina rader väcker många funderingar. Kärleken som teori och filosofi. Kärleken i hjärtat och i själen, i kroppen och i könet. Var finns den egentligen?
När har man den? Då man är lycklig och lite lagom kär? När man är olyckligt kär? Passionerad? Berusad? Förblindad?

Ett självklart bokmärke och en applåd till dig.
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP