Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...från vår tid


Och så går en dag


Varje dag är en gåva
eller också en plåga
för många så är det
den sista

det är ej givet
att njuta av livet
när som helst
kan livstråden brista

Tiden gör vad den ska
snurrar runt visarna
vi har bara
att följa dess spår

och så går en dag
för båd du och jag
den som lever får se
hur det går







Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-14 21:12



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så är livet , , det går sin gilla gång och vi alla får gilla läget.

Vill vi göra något eller ta för oss nåt så gör vi det. Det funkar det med.

Önskar dig en fin Fredag!
Soligajag_1
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP