Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt bara blir svart ..

Vad gör man när livet är slut ..
När det inte finns nåra vägar kvar att ta ..
När man bara väntar på tt de ska ta slut .


Vad tänker man , dom sista minuterna ?
Vad gör man när man hör dom sista orden ,
Som igentligen bara är slutet på kroppens liv .


Vad händer med själen ...
När allt bra blir svart .?
För själven lever ju vidare ..

Hoppas vi alla .




Fri vers av Ällz
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-08-21 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz