Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej! Fick TTT:s stafettord då Liktenelegi hoppar över den här gången, orden är: Gröngrått Stentorrt Gråtblött Skickar vidare tre ord till Gunwale!


Stensöta (Stafett)

 

 

Under en silvergran 

är det fuktigt gröngrått.

 

Även om ögat är stentorrt,

känns hjärtat gråtblött.

 

Den som letar, finner nåt sött.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-16 15:30



Bookmark and Share


  liktenelegi VIP
Åh, vad härlig den blev!
2024-03-17

    Lena Söderkvist VIP
Förtjusande tycker jag.
2024-03-17

  TrollTörnTrappan VIP
Här passar ingredienserna naturligt ihop, sällsamt nog!?! De täta orden växer, ännu ett vackert varv...
2024-03-16

  Cikoria Blå VIP
Inte helt enkla ord. Dock lyckades du riktigt bra!
2024-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP