Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig för att bli omhändertagen !




Det fanns en tid
då sköterskan uppträdde
med kärlek och värdighet,
med förståelse för lidandet.

Nu
är "pappersarbetet"
mycket viktigare.

För vårdens skull
sägs det
men man ljuger.

Det är för statistikens och pengarnas
skull.

Vardagens verklighet
kan aldrig bli poesi.

Då förskönar du.

Låt det dåliga i livet
vara dåligt.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-16 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP