Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags för nya tider?

Tar död på människan inom mig
Känner för att börja på nytt, vill bli en ny person
Vill annat, vill mer, inte nöjd
Vet inte än vem jag vill bli istället
Men dränker sakta mig själv
Det är dags att bli pånyttfödd

Krossar alla mina förväntningar
Ser livets sköra råhet, förintelse
Det är dags, förändringar är påväg
Krossar speglar och människan däri
Jag vill bli någon annan, börja om
Allt känns lite kaos

Finner inte njutning i mina ord
Känner inte glädjen, letar efter svaren
Tar död på människan och börjar om
Nytt liv nya möjligheter
Men allt sker inombords
Behöver starta om hjärnan




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-20 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP