Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kristerapi i lite kyligt ensam nattetid ... i september 2013 tillkom detta flöde ... Idag är det mindre kylig ensam nattetid om än det är väsentligt mildare när vi vaknar nära tätt intill varandra ...


Natten är kall och hård ...

... precis som den ska vara
i närvaron av din frånvaro
min älskade
söta, vackra, fina underbara ...

Mina nattliga drömmar
handlar om dig
och den närvaro
jag så hett önskar strömmar
genom dig 
ända fram till
in igenom hela mig ...

Gryningen
dröjer ännu en stund
men det är till föga hjälp
att hoppas på din ankomst
en som om jag skulle sova en blund ...

Du fattas mig
i den mörka
stjärnklara natt
vilken omsluter mig
som är så
himla perfekt
ämnad bara för dig ...

... precis så som du
är lika så för mig ...

För din information
så är vad som gäller
inför rådande situation ...

... att det finns en halv säng
som alldeles för länge har
väntat på dig ...

Väntat på att fyllas 
av din närvaro
nära, nära tätt intill mig ...

... Ty du är tämligen speciell
tillsammans med mig
och sängen är inte så där
alldeles funktionell
utan närvaron av dig ...

För den känner
hur mycket 
hela jag 
vill vartendaste millimeter
av dig ...

Så kom till mig snart ...

... liksom sängen
vet jag att det
är något som kommer att bli
så där alldeles underbart ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-20 18:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
Väldigt fint om längtan och saknad
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP