Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vårdag


Vår dag


En vårdagjämning
jämnar ut
den långa vintern får en slut

Faktum är ju faktiskt att
dag är lika lång som natt

Mörkret småningom förgår
framtidsdagen ska bli vår

Äntligen får ljuset fart
och på träden ser vi kart

Blommor spritter överallt
där det nyss var kalt och kallt

Jämningen gav riklig lön
vår dag blev
en vårdag skön



















Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP