Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blid och livlig


Värma


...till allt som varit dött

Känns den igen?

Examensstrofen
från skolavslutningen
som förebådar
det oändliga sommarlovet

Blid och livlig...
två kontraster kan jag tycka
men man behöver ju
inte förstå allt

bara musiken och texten
stämmer överens
med varandra

Sig solens strålar närma...
jajemän nu är lovet nära

...och allt blir återfött




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-22 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP