Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Över gränsen mellan affirmation och verklighet ... när flödet publicerades här i september 2013 men kanske så även idag ...


I dina händers vård ...

... frodas den allra mest
lockande fruktträdgård
i vilket kärl än själen
låter sig härbärgeras
för den rådande stunden ...

Även den allra
kargaste, ogästvänliga yta
blir vid din blotta beröring
till en sjudande 
inspirerande
och synnerligen varierande gryta ...

Lite som mina händers beröring
vanligen påverkar dig
när du låter din själs spegel
fånga min uppmärksamhet
emedan ditt kärl
får mig att fullständigt 
tappa kontrollen 
över den verklighet
som utgörs av min värld ...

Det är när 
jag känner det så här
som jag tveklöst vet
att du skiljer dig 
från alla andra ...

Ty vi varandra berör
på fler plan än blott några få ... 

Någonting som gör
att vi varandra förför
så som blott bara
två älskanden
vars själar och kärl
är ämnade för varandra
så självklart underbart gör ...

När jag möter dig
så vet jag tveklöst inom mig
att du är den jag söker finna ...

Kommer dock ej
någonsin att jaga dig
Ty om du är ämnad
att vara och förbli min kvinna
så lär du vara
minst lika obenägen som mig
att ens tänka tanken på 
att vilja försöka försvinna ...

Verkligheten är
precis så möjlig
som vi själva 
väljer att gör den till ...

- Men för att kärleken
ska låta oss uppleva
förmånen av 
att kunna forma vår verklighet
precis så som vi vill
att den ska vá ...

- Ett hav av kärlek
värme och ömhet
kryddad med
förälskelse och passion
jämväl med stränder
vi själva tillsammans
genom vår fria vilja
utan tvång och krav
formar med våra händer ... -

... så beror det på
såväl

om
som
hur mycket
vi verkligen varandra vill ...

Och att vi varandra vill
för varje dag
lite till ...

När jag ser dig
sova så där sött
nära, nära tätt intill mig
när jag vaknar ...

... och känner 
att jag intet längre saknar ...

Då vet jag att det jag vill
här och nu
och för all framtid ...

Det är du! 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-22 02:58



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackert om kärleken mellan två människor.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP