Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två katter

att ha ett
krossat hjärta
är mig en
obekant sak
i denna värld

jag har på sistone
funderat på
om jag krossat
nåt tjejhjärta
som inte
varit okrossbart

den bästa var
janet
och det råder
inget tvivel om
att hon älskade mig
för 50 år sedan

jag hann aldrig
bli kär i henne
ehuru hon
var söt
och snäll

hon tyckte
om mig eftersom
min familj hade
två katter

men det sket sig
med kärlek från mitt håll
till henne




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-24 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP