Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Cyber-rymdens Corona-kollaps



Så avstängt var aldrig
Samhället när teknikens
Cyberrymd fallerade

Men på nåt konstigt
sätt gick livet vidare

Ändå- med en manuell
Upplevelse-värld att ta
åt sig av


Någon gav en säck mo
-rötter och fick några
burkar honung tillbaks

Medans marknaden skrek
tillfälligtvis efter sedlar

och även gammeldags
mynt för att utan avbrott
kunna fungera vidare






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-25 09:40



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Allt bygger numera på digitalisering. Det kan vara svårt att byta morötter mot el eller vatten.
2024-03-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
om det bara var för att sätta lite mat på bordet för att göra en byteshandel, men igår räddade jag en liten flicka med asiatiskt ursprung som blev påkörd av en äldre tjej med huvudet i bilar för att gå och betala en skuld till en byggarbetsplatsman i sex, skrek jag åt henne från fönstret jag blev hes.
2024-03-25

  Kungskobran VIP
Byteshandel momsfri är
byter en säck potatis mot bär
Politikerna bekymrade är
var är momsen mot potatis och bär
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP