Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( från myndigheter,politiker och ur var mans utskrivna tankar samt mun?)


Bokstäver


Diarie-förda
eller diarré-födda

Spelar roll

För alla är de ju
helt lika i sin en
-skildhet

Tills de blir samman
-fösta i stora grupper.

För att t.e.x

menings-skiljaktigt
börja
motarbeta varandra?
*
Eller för att stötta en
Trauma-angripen med
-människa?








Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-26 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP