Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kakan

det blir
ingen fred
mellan öst
och väst
och israel
och palestina
vägrar bli sams
de med
nere i min
avskilda vrå
av världen
fundrar jag
och jag vet
så jävla väl
att jag
är utvald
av jesus
få kakan




Skapa | Skriva av SatansSon VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-25 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP