Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(skall Svensk Insats-styrka vara beredd att med vapen kunna förhindra en möjlig kommande massaker?)


"Vaknar Sverige-ur anings slö-lösheten?"


Innan det blir försent
Skall Säpo o Polis med
övriga myndigheter

Agera innan en ny
Konsert-anläggning

Efter Ryssland o Frank
-rike nämligen i Malmö

Kommer bli utsatt för en
vidrig slakt-terror attack

Så vägra ett lands bidrag
att få framföras "live"då
Risken för attentat minskar
Betydligt för att förhindra

Människoliv o att Netanyahu
njuter belåtet efteråt av för
-ödelsen som bara gynnar
hans egen grymma politik


Men vissa händelser är de
Oundvikliga att förhindra?

Därför att så mycket har
laddats upp innan och
Trycket bara måste explo
-aterande explodera!


Jag själv kommer ej att ta
del av Malmös EBU-musik
Spektakel,där man tillåter

Ett lands medverkan av
politiska påtrycknings-skäl
Och ej tar hänsyn till
Människoliv
.
Utan"The show must go on"
Bara så där helt cyniskt. ..

Hoppas det så ej sker
o något ont inträffar


Det borde ju gå att förhindra
Innan-eller gör det alltid det?












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 17:27



Bookmark and Share


  Ulf Lundin VIP
Netanyahu njuter …
Hmmmm - han är inte orsaken till det obehag jag just nu känner.

2024-03-27

  Öknens Ros VIP
Terror styr i världen, oberäkneliga terrorister planerar illdåd, var vet man aldrig.
2024-03-25

  Kungskobran VIP
SÄPO ställs på sin spets
inför denna hets
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP