Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Sammanfattnings-oviss historik*



Fann en kopp utspilld
Förtröstan

på konferenslokalens
sammanträdes-bord

Men felet var inte den
invandrande städarens

Utan någon av de deltag
-are som för alltid lämnat
ett litet bortglömt misstag

Till sitt öde av kommande
viktiga personliga möten


I den avstängda vita kon
-ferens lokalen

Trängde ändå genom de
täta fönstren

Spillkråkans-Kiiäää,kiiää
igenom. Efter stark sol
kommer alltid regn

Även om det kan ta tid
I de mest uttorkande
av innevarande verk
-samheter.






Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-27 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP