Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kattbettet i kinden

jag behöver ingen
poet för att
läka mina sår

det är länge sen
sixten bet mig i kinden

han kunde mycket väl
haft ihjäl mig
den katten

han bet
då jag sa
dumma kissekatt

petra konstaterade
att man inte
ska va dum mot katter
och jag älskar hennes
visdomsord




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-25 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP