Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min katt

jag vill ha en katt
som vet vad
klockan är

den ska gå ut
vid sju på morgnarna

ibland ska den
ta befälet
här på bergslagsgården
där jag bor

trycka upp hela
upplagor av expressen
och aftonbladet
och läsa högt'
för mig
ur ett exemplar


apa sig
och rulla runt
med magen i luften




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-25 23:27



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
fantastisk vers, gillar
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP