Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blommar igen


Herbarium


De vackraste blommorna
sparar jag undan
i mitt herbarium

att se och beröra
och känna dess doft
de dagar då marken
står tom

De påminner om
den tiden som kommer
då blommorna

blommar igen




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP