Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man finner Kärleken i misären bort om logik, moral och etik.


Trasiga, själsliga, själsfrändar.

Trasiga själsliga själsfrändar går sönder i tusentals bitar.
De svävar omkring i spillror samt ruiner.
De finner varann i svåra tider.
De löser varandras svåra gåtor.
Dom hittar vägar att överkomma varandras hinder.
Dom speglar, varandras smärtor.
Dom puslar ihop var annans pusselbitar, tid för tid såsom bit för bit.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Artocrates VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-26 12:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen kärlek utan sanning.
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP