Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset som sprack, tiden som försvann.


Timglaset sprack,
Tiden rinner ut i sanden.
Paniken slår mig omkull, vid tanken, Fastän jag strävar in den i glastanken. tiden rinner ut i sanden.

Sanden rinner ur min hand, såsom tiden rinner ut i sanden.

Lyckas inte vända om,
om den tid,
den rinner ut i sanden.
paniken slår mig omkull, vid tanken.
Får panik, sanden den hinner ikapp mig,
Får panik, tiden den rinner förbi mig.
Får panik, Tiden rinner ut i sanden.
vill bara få mer tid från personen jag älskat som mest i hela världen.
Vill köpa upp den tid som rinner ut i sanden.
säg mig ett pris så skrapar jag ihop den peng, som bara rinner ut i sanden.

Tid samt nära och kära är de mest värdefullaste än pengarna i tanken.




Fri vers (Prosapoesi) av Artocrates VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP