Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är väldigt stark och väldigt svår att glida ifrån.


Väderstreckens mittpunkt.



Jag vill inte fara iväg, norrom din famn, för det är där,
det är som kallast, och kallas för nordpolen, minsann.

Jag vill inte fara iväg, söder om din famn, för det är där,
det är som kallast, och kallas för sydpolen, minsann.

Jag vill söka upp din värme, den sanna kärleken, minsann.

Den, ligger i mittpunkten av de bägge väderstrecken, bredvid varann, för det är där, det är som varmast, och kallas för ekvatorn, tropisk, klimat och värme som när jag omfamnas samt omvandlas i famnen, din, till glas.


Jag vill att vi, är med varan.
jag vill att vi, finner varann.
Det jag inte vill är: att vi aldrig någonsin glider förbi varann.




Fri vers (Prosapoesi) av Artocrates VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-02 14:06



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
glas som i öppen bok
glas som i kan krossas
glas som i ...
stark bild
fin dikt ock
2024-04-02

  Kungskobran VIP
Kärleken är evig men föremålen kan växla
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP