Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en svår kärlek med hinder, svek och begränsningar olika kulturer samt språk men vi gör anspråk på den iallafall. Vi trotsar alla normer i vår väg för det vi har och känner för varann sträcker sig bortom abstrakt logik.


Queen of the night, knight of daylight.

Du är Min, queen of the night.
jag är din, knight of daylight.

Tillsammans formar vi, the dawn-light.

Jag är din, förbjudna amore.
Du är min, tulipe noire.

Tillsammans formar vi, el eclipse.




Fri vers (Prosapoesi) av Artocrates VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-18 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP