Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rättvisan

gamla ruttna folket
är ute efter mig
vad kan man göra

smälla?

lättare sagt
än gjort
när det är
Satan som
vill ha dit mig
till den
anklagades bänk




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-26 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP