Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ny människa

Ja. jag längtar bort
från Jordklotet
hem till en yngre
person i spegeln
än den jag sett
på sistone
Att vara säker på
att den där jävla tärnan
jag såg på Lucia
älskar mig stenhårt
Vi kablar ut våra selfies
ända till universums
sista planeter
Biter i kakan
Kör bort Satan
från kakan
och älskar varann
tills döden tar oss




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-26 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP