Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland enda vägen ut från misären är sann kärlek


Till och med i misären finner man kärleken.

Dina sockerfyllda läppar-
Framkallar diabetes, typ två.
Dina glödhetta, ögonstenar-
Läser av mig in och ut, på.

Din kryddiga temperament-
Får mig tippa på tår.
kroppen din är min sakrament.

Du åtrår mig var gång-
Jag är på språng.

Du varnar mig gång på gång-
jag har alltid nåt på gång.




Fri vers (Prosapoesi) av Artocrates VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-27 01:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kärlekens lek
kan leda till svek
var varsam min vän
med kärleken
varthän den bär
i rikedom eller misär

2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP