Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Att tvätta någons tår?*



Hur många andras
fötter blir tvättade
I Sverige idag?

Denna Skär-Tors
Jesus symboliska
fot-tvättar dag


Men kanske var-dag
av någon stressad
under-sköterska

Och kanske kommer
även dina fötter bli

tvättade av levande
ompysslande händer

Någon gång,i komm
-ande framtid?





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-28 14:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fotvård är toppen, man går som på moln efteråt
2024-03-29

  Ulf Carlsson VIP
"För vilsna fötter sjunger gräset" (Gullberg)
2024-03-28

  Koppartråd
Att tvätta fötterna på ens nästa är väl så osjälviskt så det nästan blir intimt och tabu - hellre tvätta andras tårar än tår. Märkligt egentligen.
2024-03-28

  karenina VIP
Mina blev häromdagen när jag var på fotvård :)
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP