Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett knull i Påsk

Jag är kallad
till en så kallad
personutredning
Och min rösthallucinos
lovar mig att
Slutet kommer hellre
än att jag blir dömd
till fängelset
eller rättspsyket
Så vill jag också
ha det
Ett knull i Påsk
med en tjej
av rätt sort
Slutet är det bästa
som kan hända just mig
Och då kan
psykiatern och
psykologen få
bita i gräset
Jag har
ingen kärlek till dessa
skitstövlar




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-03-28 23:48



Bookmark and Share


  Koppartråd
Lycka till med din utredning SatanSon, livets utmaningar är det som gör det lite mindre trist att leva. Och jag hoppas innerligt att du får till ett bra och minnesvärt samlag .Glad påsk din gamle rackare!
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP