Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäckan min, blotta pärlan min.

Öppna dig min Snäcka-
Du har min törst att släcka.

Få mig levitera bortom all abstrakt logik-
Oh, va harmonisk, du låter så melodisk-
Vi samansätter en lyrik tillsammans.
Vi namnsästter den, symfoni.

Jag åtrår mera-
blotta din glitriga pärla.

Jag kan få dig att vibrera som en jordskalv-
Känner mig så jordnära-
Låt mig sväva i din himlavalv-
Låt mig penetrera ditt sfär.
Låt mig sträva mig fram till din antipod och knäcka din kasaskåpskod.
Där trivs jag som bäst, I din atmosfär, min kära-
För du vill inte se mig segla, till en fjärrans land, min sköna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Artocrates VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-29 01:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sensuellt vacker.
2024-04-02

  Libra
Vackert !
2024-04-02

  Kungskobran VIP
Fint om kärleken den sköna
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP