Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag Sjönk som en sten ner till kärlekens, havs, avgrund.


Mitt hjärtats stup.

Älskling, du är mitt hjärtas stup.
Jag är fallande utan dig,
jag faller nerför den, utan ett slut.
Älskling, minns du stenen som sjunker ända ner till havets djup.
Jag är den som sjunker… sjunker ännu djupare in i dina ögons djup, likt den malm som Bryts ner i lavans grund, förblir metalen ur dens avgrund.
Jag behöver akut bli omfamnat för att kunna andas ut.
Det är vad som får mig leviteras ur den Abyssmen.
jag befinner mig I, just nu.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Artocrates VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-29 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Artocrates VIP