Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Fotografisk vidsynthet*



Handlar inte om snällhet
Utan är en teknisk term

Som vid bildframställan
i en smartphone beskriver
Kamerans makro o mikro
möjligheter o begränsningar

Enligt teknisk utskriven
handlings-broschyr (men
skulle kanske haft en bokstav
mer av d inuti sig: vidd istället
för vid?)

Men det kan ju faktiskt även
appliceras på en människa?

Att ha ett minne som en häst
komma ihåg egna och andras
oförrätter. Men kunna ha för
-mågan att förlåta sig själv
och andra för utgivet beteende

Tänk ifall den mänskliga
världen då blev mindre fylld
av inre o yttre konflikter

Om fler personer gick omkring
med "fotografisk vidsynthet"

Och är det något som man kan
lära sig tillämpa,eller något
som bara är en medfödd för
-måga?

Det är en undran kanske för
vissa intresserade,att för sig
själva försöka ställa sig den
frågan?

Även vid Påsk-tider
mellan ägg och lax.













Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-29 12:57



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, bredare vidvinkelsyn skulle vi ha.
2024-03-30

  Mats Edin VIP
Klokt kläckt !!
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP